Övernattning

Övernattning

Att vakna till vågskvalp och veta att en ljuvlig frukost väntar på dig. Att ta en morgonpromenad längs stranden, in i skogen och tillbaka. Det är morgon på Katrinelund.

upptäck mer
Kontakta oss och boka

Öppet alla dagar för bokning.

Premiärerbjudande

För att fira att vi öppnat upp vårt nya online bokningssystem ger vi 250 kr rabatt per person på valfritt vistelsepaket under utvalda datum i mars.

Använd rabattkod: Premiärerbjudande

Varmt välkomna till oss!

Walk on water

Livskvalitet på Hjälmaren!

Njut av en underbar långfärdstur på Hjälmaren tillsammans med vår guide! Koppla sedan av på vår relaxavdelning och avrunda kvällen med att tillfredsställa smaklökarna genom kökets fantastiska gastronomi.

I paketet ingår en tur på Hjälmaren med guide, tillgång till relaxavdelningen, 4-rätters middag lagad av säsongens bästa råvaror, del i dubbelrum, frukost och en alldeles underbar miljö vid Hjälmarens strand.

Pris: från 2 900 kr/person

Utrustning finns att hyra av oss.

Bokningsbart så länge isen ligger på Hjämaren 2018

Relaxpaket

Koppla av en stund!

När du väljer vårt relaxpaket får du njuta i vår helt nya relaxavdelningen. Här finns pool, bubbelpooler, gym och bastu. På kvällen serveras en fantastisk 4-rätters middag, tillagad med kärlek och ärlighet av råvaror från små och medvetna producenter. Frukosten är också den något utöver det vanliga, med noga utvalda charkuterier, hembakat bröd, egen sylt och marmelad, nygräddade våfflor m.m.

I priset ingår en 4-rätters meny lagad av säsongens bästa råvaror, del i dubbelrum, tillträde till relaxavdelningen, frukost och en alldeles underbar miljö vid Hjälmarens strand.

Gästgiveripaket

Ta paus från vardagen!

När du väljer vårt gästgiveripaket får du njuta av en avkopplande övernattning i ett av våra mysiga rum. På kvällen serveras en fantastisk 4-rätters middag, tillagad med kärlek och ärlighet av råvaror från små och medvetna producenter. Frukosten är också den något utöver det vanliga, med noga utvalda charkuterier, hembakat bröd, egen sylt och marmelad, nygräddade våfflor m.m.

I priset ingår en 4-rätters meny lagad av säsongens bästa råvaror, del i dubbelrum, frukost och en alldeles underbar miljö vid Hjälmarens strand.

Pris: från 1 700 kr/person

Bokningsbart från den 10 januari 2018

Gourmetpaket

En modern matupplevelse

Du som vill njuta lite extra av vår matlagning ska förstås boka vårt gourmetpaket. Då serverar vi en magisk 6-rätters middag med ljuvliga smakkombinationer. Natten tillbringar du i ett av våra smakfullt inredda dubbelrum, med Hjälmaren som (nästan) närmsta granne. Frukosten är också den något utöver det vanliga, med noga utvalda charkuterier, hembakat bröd, egen sylt och marmelad, nygräddade våfflor m.m.

I priset ingår bubbel och choklad på rummet, en 6-rätters meny lagad av säsongens bästa råvaror som avnjuts på Gästgiveriet, del i dubbelrum, frukost och en alldeles underbar miljö vid Hjälmarens strand.

Pris: från 2 150 kr / person

Bokningsbart från den 10 januari 2018

Kärlekspaket

Glöm inte kärleken!

En mer romantisk miljö än Katrinelund är svår att hitta. Ta med dig kärleken hit och börja en magisk vistelse med bubbel och choklad på rummet. Bubbla vidare i vår nya relaxavdelning – med stor utomhuspool, bubbelpooler och bastu, innan det är dags att njuta av en fantastisk 4-rätters middag. Dagen efter väntar frukost med noga utvalda charkuterier, hembakat bröd, egen sylt och marmelad, nygräddade våfflor m.m.

I priset ingår bubbel och choklad på rummet vid ankomst, tillgång till vår nya relaxavdelning,  en 4-rätters meny lagad av säsongens bästa råvaror, del i dubbelrum, frukost och en alldeles underbar miljö vid Hjälmarens strand.

Pris: från 2 100 kr/person

Bokningsbart från den 10 januari 2018

Sjökrogspaket

Det är något speciellt att äta middag på Sjökrogen. Att se båtarna lägga till alldeles utanför och vågorna rulla in mot stranden. Boka sjökrogspaketet med ljuvlig trerättersmiddag och övernattning i ett av våra mysiga dubbelrum. Efter en god natt sömn – och kanske en morgonpromenad – väntar frukosten med charkuterier, hembakat bröd och mycket mer.

I priset ingår en av köket utvald 3-rätters meny lagad av säsongens bästa råvaror på Sjökrogen, del i dubbelrum, frukost och en alldeles underbar miljö vid Hjälmarens strand.

Pris: från 1 500 kr/person

Bokningsbart från den 27 april–29 september 2018

Sviten
Minisviten
Deluxe
Dubbelrum
Familjerum
Enkelrum
Sviten

Vår smakfullt inredda svit har balkong med ljuvlig utsikt över Hjälmaren. Det finns en sittgrupp där ni kan sitta och mysa, njuta av en god bok och kanske skåla i något gott från minibaren.

Badrummet har en öppen del som gör att du från badkaret kan se på tv. Här finns dessutom både badkar och dusch.

Sviten har självklart wifi, tv, hårtork, kaffe/te och minibar.

Minisviten

Minisviten är smakfullt inredd och har balkong med härlig utsikt över Hjälmaren. Ni har en liten sittgrupp där ni kan sitta och prata, läsa eller bara njuta av att vara här. Det finns även plats för en extrasäng.

Minisviten har självklart wifi, tv, hårtork, kaffe/te och minibar.

Deluxe

Våra deluxerum är smakfullt och personligt inredda. Alla rummen har en egen terrass med sittgrupp och utsikt över vårt relaxområde. De bekväma sängarna kan enkelt placeras ihop eller isär.

Alla rum har självklart wifi, tv, hårtork, kaffe/te och minibar.

Dubbelrum

Våra dubbel- och enkelrum är smakfullt och personligt inredda. Rummen ligger runt en mysig innergård med fruktträd och sittgrupper. De bekväma sängarna kan enkelt placeras ihop eller isär.

Alla rum har självklart wifi, tv, hårtork, kaffe/te och minibar.

Familjerum

Vårt ljusa och rymliga familjerum är tillgänglighetsanpassat och fungerar därför bra för dig som har eller reser med någon som har ett funktionshinder. Förutom dubbelsängen finns en bäddsoffa med plats för två personer. Är ni fler i familjen? Från familjerummet finns möjlighet att (via låsbar dörr) gå direkt till rummet intill.

Familjerummet har självklart wifi, tv, hårtork, kaffe/te och minibar.

Enkelrum

Våra enkelrum är smakfullt och personligt inredda. Rummen ligger runt en mysig innergård med fruktträd och sittgrupper.

Alla rum har självklart wifi, tv, hårtork, kaffe/te och minibar.