Aktuellt

Välkomna till en höst på Katrinelund! Njut vackra färger och mustiga smaker när Gästgiveriet öppnar med 4 & 6-rätters menyer i oktober.
I slutet av november blir det årets premiär av Katrinelunds berömda julbord.

upptäck mer
Kontakta oss och boka

Öppet alla dagar för bokning.

Kommande aktiviteter

Under året följer fler spännande event

Välkomna att uppleva med oss!

Gästgiveriets 4 & 6 rättersmenyer

Njut höstens mustiga smaker

Från 6e oktober kan du åter njuta  av 4 & 6 rätters menyer uppe på Gästgiveriet. Just nu förädlas sensommarens grönsaker och skogens skafferi som blir smaksättare på de innovativa och smakfulla menyerna.
Joe Divine som tidigare drev Boo Natur,  är vårt senaste tillskott i köket på Gästgiveriet, och kommer tillsammans med köksmästarna Mark Monkman och Robert Lindhagen skapa magi på tallrik. Till menyerna matchas väl utvalda drycker – allt från öl av närbelägna bryggerier till spännande viner som är i ropet.

Vill du sitta på första parkett? Boka då barplatserna vid Chefstable. Här ser du både maten tillagas på nära håll och bli serverad av kockarna. Kanske du kan få med dig ett tips eller två.

Välkomna till en magisk höst!

Boka!

Dags att boka in årets julmatsupplevelse!

Njut extra länge - stanna över natten

Ett julbord på Katrinelund är en smakrik resa. Här njuter du av vackra upplägg av julmat, allt lagat från grunden ofta med råvaror från vår närhet. På buffen varvas klassiska rätter med moderna inslag och kryddningar. I år mera grönt för det gillar vi! Här får både ögat och gommen sitt och det finns gott om tid att njuta mat och dryck. Hemkryddade snapsar, brygder från Närke, viner från när och fjärran och alkoholfritt från småproducenter i vår närhet sätter pricken över i på måltiden.

Vårt förslag är att du bor över i något av våra sköna rum- så du kan njuta extra länge! Även av en god frukost

Läs mer!

 

Ta dig ut på hösttur på Hjälmaren med Kajak

Vill du njuta av Katrinelund från vattnet?

Vi har samarbete med Hjälmarenkajak som erbjuder både uthyrning och guidade turer med kajak .Läs mer hos våra vänner