Fest & bröllop

Katrinelund är som gjort för bröllop och fester – stora som små. Här finns underbara miljöer både utomhus och inne på Gästgiveriet och Sjökrogen.

upptäck mer
Kontakta oss och boka

Öppet alla dagar för bokning.

ELENORAPAKETET

Visningsmöte, två planeringsmöten, vigsel i Segersjö Kapell, transport för brudparet i Rolls Royce, brudskål med ett glas champagne med påfyllning, 3 snittar per person, en klassisk dukning med linneservetter, linnedukar och ljus, 4-rätters meny enligt våra menyförslag, vinpaket, mat- och dryckespresentation i matsalen, kaffe och te som serveras på buffé, 4 cl avec, bröllopstårta, bar, snacks, vickning samt öl eller cider.

Pris 2 222 kr per person

BOKNINSFÖRFRÅGAN

 

JOSEFINAPAKETET

Visningsmöte, två planeringsmöten, brudskål med ett glas champagne med påfyllning, 3 st snittar per person, en klassisk dukning med linneservetter, linnedukar och ljus, 4-rätters meny enligt våra menyförslag, mat- och dryckespresentation i matsalen, vinpaket, kaffe och te som serveras på buffé, 4 cl avec per person, bröllopstårta, snacks samt vickning.

Pris 1 752 kr per person

BOKNINSFÖRFRÅGAN

 

Sagapaketet

Endast för sällskap mellan 16-22 personer

Visningsmöte, ett planeringsmöte, brudskål med ett glas champagne med påfyllning, egen matsal på Sjökrogen, 3-rätters meny, vinpaket, kaffe och te.

Pris 1 032 kr per person

BOKNINSFÖRFRÅGAN

 

Vigsel

Ni kan välja att ha er vigsel här hos oss för vi har gott om vackra platser där ni kan säga era ”ja”.
Det finns flera vackra kyrkor och kapell i vår närhet om ni vill ha er vigsel i någon av dem så hjälper vi er gärna med kontaktuppgifter till dessa.
Önskar ni vigas ute på Hjälmaren så har vi ett tätt samarbete med båten Liden.

Kärlekens Katrinelund

Den 14:e februari öppnar Katrinelund Gästgiveri & Sjökrog upp för vigslar i dagarna tre!

Den 14–16:e februari har man möjlighet att avge sina löften på Katrinelund. Efter en borgligvigsel väntar fotografering och en god middag. Allt i en romantisk och mysig miljö vid Hjälmaren. Det kommer att finnas fyra vigseltider per dag och bokningen öppnas upp den 27 December.

I samarbete med Götmars, Studio 56, Amandas blommor & Hällefors kanotcenter kan man nu erbjuda ett helt bröllopskoncept i miniformat. Det ska bland annat skulpteras ett två meter högt hjärta av is. Eld kommer att ta andra former än det vi vanligtvis ser vid entrén till Katrinelunds Gästgiveri och detta ska nu välkomna gäster och brudpar.

Kärleken behöver inte vänta, slå till på en vigsel eller förnya era löften i en magisk miljö vid Hjälmarens strand under en av årets mest kärleksfyllda helger.

Bröllop & fest

Vi kan hjälpa er med allt från att stå för den gastronomiska menyn, dukning, dekorationer och transporter till kontakt med fotograf, musiker, vigselförättare m fl. Välj själva om ni vill ha hjälp med hela paketet eller delar. Vi lovar att göra vårt yttersta för att ni ska få den bästa dagen!

BRÖLLOP & FEST