Essen & Trinken
Auf Katrinelund haben wir dank der fantastischen Rohwaren und der Menschen, die diese direkt vor unserer Haustür produzieren, wirklich die besten Voraussetzungen. Felder, Wald und der See inspirieren uns täglich aufs Neue
MAKRILL rödbetor, inlagda svarta vinbär & sesam. Gästgiveriet sensommar 2017
ZUCCHINI lammbog, kantareller & sommartyffel. Gästgiveriet september 2017
TOMATER algbakad gös & portlak. Gästgiveriet sensommar 2017
HALLON häggblom & smördeg. Gästgiveriet sensommar 2017.
BLÅBÄR gransorbet & fryst getyoghurt. Gästgiveriet hösten 2017.
GURKA hjälmargös & ensmör.Gästgiveriet maj 2017.
ROTSELLERI bläckfisk, sesam & libbsticka. Gästgiveriet februari 2017
ODLAD SVAMP buljong, kål & bakat ägg. Gästgiveriet Februari 2017
GÖS långbakad rödbeta, musslor & rökt fläsk. Gästgiveriet februari 2017
Löktarte till 6 årig ko.
6-ÅRIGKO löktarte, Svea, tryffel & fermenterad ramslök. Gästgiveriet februari 2017
Vahlrona choklad med rostade hasselnötter och blodapelsinskal.
GOD CHOKLAD hasselnötskaka & blodapelsinsorbet. Gästgiveriet februari 2017
RÅG surdegpannkaka, lönnsirap & gräddfilsorbet. Gästgiveriet februari 2017.
Hummer från västkusten. höst/vinter 2016.
Hummer & majs, Gästgiveriet oktober 2016.
Smörbakad hummer, Gästgiveriet oktober 2016.
Jordärtskocka, Hjälmargös & purjolök, Gästgiveriet november 2016.
Kål, svamp & tryffel, Gästgiveriet november 2016.
Kål, svamp & tryffel, Gästgiveriet november 2016.
Lamm, pumpa & kål, konferenslunch Gästgiveriet november 2016.
Erik, sous chef Gästgiveriet. Anders, Gastronomisk Ledare. Robert, kökschef Sjökrogen. Mark, kökschef Gästgiveriet.
Äpple, rosmarinkaramell & smördeg, Gästgiveriet oktober 2016.
Choklad & havtorn, Gästgiveiet november 2016
Rotselleri, hjort & päron. Gästgiveriet oktober 2016
Ämnesgurka & grillad makrill. Gästgiveriet juni 2016
Hjälmargös med ärtor & Karintorpstomater, Sjökrogen juni 2016.
Jordgubbar, häggblomma & mjölk från Ällmora mejeri. Gästgiveriet juni 2016
Rabarber & bovetetaco, gästgiveriet maj 2016
Lök & stut från Göksholm. Gästgiveriet feb-maj 2016
Vit sparris & lamm från Jannelunds gård. Gästgiveriet april- 2016
ramslökspesto, brässerad lammlägg & sparrisbitar gömmer sig under täcket.
Hjälmargös & sparris från Pålsboda, gästgiveriet maj-juni 2016.
Kål & Hjälmargös.Gästgiveriet jan-april 2016
Ingrid-Marie & pilgrimsmussla från Hitra. Gästgiveriet jan-mars 2016
Jordärtsskocka & getyogurt från Dalspira. Gästgiveriet feb-maj 2016
Gösburgare, aioli, picklad kålrabbi. Sjökrogen 2016.
Nypotatis & fläder från bakgården, gästgiveriet juni 2016.
Ljumma betor från Hjälmarsholm, Labneh & hallon. Sjökrogen juni 2016.
Morot & Anka från Munka-Ljungby. Gästgiveriet jan-mars 2016