Presentkort

En mycket uppskattad gåva är att få avnjuta en vistelse hos oss.
Varför inte köpa ett presentkort till en god vän? Presentkortet kan utnyttjas till valfri aktivitet eller övernattningspaket på Katrinelund under 1 års tid.


Köp presentkortupptäck mer
Kontakta oss och boka

Öppet alla dagar för bokning.

GÄSTGIVERIKONFERENS

Boka en Gästgiverikonferens och upplev en lugn miljö som stimulerar till bra möten. Njut av god mat och sov gott i vackert inredda rum. I paketet ingår förmiddagskaffe, lunch, eftermiddagskaffe, möteslokal, en 3-rätters middag på vårt Gästgiveri, lagad av säsongens bästa råvaror, del i dubbelrum alt. enkelrum, frukost och en alldeles underbar miljö vid Hjälmarens strand.

MÖTESFÖRFRÅGAN

 

SJÖKROGKONFERENS

Boka en Sjökrogkonferens och upplev en alldeles underbar miljö vid Hjälmarens strand. Njut av god mat och sov gott i vackert inredda rum. I paketet ingår förmiddagskaffe, lunch på vårt Gästgiveri, eftermiddagskaffe, möteslokal, en 3-rätters middag på vår Sjökrog, del i dubbelrum alt. enkelrum, frukost och en alldeles underbar miljö vid Hjälmarens strand

OBS! Bokningsbart 30 april – 31 aug

MÖTESFÖRFRÅGAN

 

RELAXKONFERENS

Boka en Relaxkonferens och upplev en avkopplande miljö som stimulerar till bra möten. Njut av god mat och sov gott i vackert inredda rum. I paketet ingår förmiddagskaffe, lunch, eftermiddagskaffe, möteslokal, en 3-rätters middag, lagad av säsongens bästa råvaror, del i dubbelrum alt. enkelrum, frukost och tillgång till vår nya relaxavdelning.

MÖTESFÖRFRÅGAN

 

JULKONFERENS

Boka en Julkonferens och njut av julen som den ska vara. Upplev ett julbord med både traditionella och nya smaker i en miljö som ger er julefrid. I paketet ingår förmiddagskaffe, lunch, eftermiddagskaffe, möteslokal, julbord, del i dubbelrum alt. enkelrum samt frukost.

Bokningsbart 26 nov – 19 dec
MÖTESFÖRFRÅGAN

 

DAGKONFERENS

På Katrinelund Gästgiveri möts ni av en lugn miljö som stimulerar till bra möten. Njut av god mat och bra möteslokaler med alla bekvämligheter. I paketet ingår förmiddagskaffe, lunch, eftermiddagskaffe, möteslokal och en alldeles underbar miljö vid Hjälmarens strand.
Varför inte passa på att avsluta en lyckad mötesdag med en utsökt 3-rättersmiddag på vårt Gästgiveri.

MÖTESFÖRFRÅGAN

 

SPORTLOVSERBJUDANDE

Har du inga planer än?

Kom till oss en natt och njut av vackra omgivningar, gym, relax, middag i världsklass och fina rum att sova gott i. Dessutom har vi naturen in på knuten med längdspår och fina isar. Så passa på att boka in er under vecka 7, 8 & 9 på valfritt vistelsepaket och få 20% rabatt.

Använd rabattkod: SPORTLOV

Lös in ditt presentkort