Catering

Låt oss få ta hand om maten för ert event!

upptäck mer
Kontakta oss och boka

Öppet alla dagar för bokning.

Catering
Rent a Chef

Catering

Låt oss få ta hand om ert event!

Vällagad och god mat är en förutsättning för ett lyckat arrangemang.

Vi har under flera år levererat mat för olika event och för oss är inget omöjligt! Om det så är på ett grund ute i Hjälmaren, en hel hockeyarena eller en lunch för vår lokala förening.

Vi arbetar främst med lokala råvaror efter säsong då de smakar som bäst och vår passion för matlagning blir en smakupplevelse som kommer att ge er minnen för livet.

Så behöver ni hjälp med ert event tveka inte att höra av er till oss.

Varmt välkomna med er förfrågan!
Roger med personal

BOKNINSFÖRFRÅGAN

 

Rent a Chef

Varför inte hyra hem en kock för er middag?

Drömmer du också om att anordna en middag, men slippa stöket i köket? Nu är det möjligt!

Hyr hem en av våra kockar och ta in gourmetrestaurangen till ditt kök. Låt oss ta hand om middagen så att du får mer tid över för dina gäster.

Vi lovar att detta kommer bli ett minne för livet!

Varmt välkomna med er förfrågan!
Roger med personal

BOKNINSFÖRFRÅGAN

 

MAKRILL rödbetor, inlagda svarta vinbär & sesam. Gästgiveriet sensommar 2017

ZUCCHINI lammbog, kantareller & sommartyffel. Gästgiveriet september 2017

TOMATER algbakad gös & portlak. Gästgiveriet sensommar 2017

HALLON häggblom & smördeg. Gästgiveriet sensommar 2017.

BLÅBÄR gransorbet & fryst getyoghurt. Gästgiveriet hösten 2017.

GURKA hjälmargös & ensmör.Gästgiveriet maj 2017.

ROTSELLERI bläckfisk, sesam & libbsticka. Gästgiveriet februari 2017

ODLAD SVAMP buljong, kål & bakat ägg. Gästgiveriet Februari 2017

GÖS långbakad rödbeta, musslor & rökt fläsk. Gästgiveriet februari 2017

Löktarte till 6 årig ko.

6-ÅRIGKO löktarte, Svea, tryffel & fermenterad ramslök. Gästgiveriet februari 2017

Vahlrona choklad med rostade hasselnötter och blodapelsinskal.

GOD CHOKLAD hasselnötskaka & blodapelsinsorbet. Gästgiveriet februari 2017

RÅG surdegpannkaka, lönnsirap & gräddfilsorbet. Gästgiveriet februari 2017.

Hummer från västkusten. höst/vinter 2016.

Hummer & majs, Gästgiveriet oktober 2016.

Smörbakad hummer, Gästgiveriet oktober 2016.

Jordärtskocka, Hjälmargös & purjolök, Gästgiveriet november 2016.

Kål, svamp & tryffel, Gästgiveriet november 2016.

Kål, svamp & tryffel, Gästgiveriet november 2016.

Lamm, pumpa & kål, konferenslunch Gästgiveriet november 2016.

Erik, sous chef Gästgiveriet. Anders, Gastronomisk Ledare. Robert, kökschef Sjökrogen. Mark, kökschef Gästgiveriet.

Äpple, rosmarinkaramell & smördeg, Gästgiveriet oktober 2016.

Choklad & havtorn, Gästgiveiet november 2016

Rotselleri, hjort & päron. Gästgiveriet oktober 2016

Ämnesgurka & grillad makrill. Gästgiveriet juni 2016

Hjälmargös med ärtor & Karintorpstomater, Sjökrogen juni 2016.

Jordgubbar, häggblomma & mjölk från Ällmora mejeri. Gästgiveriet juni 2016

Rabarber & bovetetaco, gästgiveriet maj 2016

Lök & stut från Göksholm. Gästgiveriet feb-maj 2016

Vit sparris & lamm från Jannelunds gård. Gästgiveriet april- 2016

ramslökspesto, brässerad lammlägg & sparrisbitar gömmer sig under täcket.

Hjälmargös & sparris från Pålsboda, gästgiveriet maj-juni 2016.

Kål & Hjälmargös.Gästgiveriet jan-april 2016

Ingrid-Marie & pilgrimsmussla från Hitra. Gästgiveriet jan-mars 2016

Jordärtsskocka & getyogurt från Dalspira. Gästgiveriet feb-maj 2016

Gösburgare, aioli, picklad kålrabbi. Sjökrogen 2016.

Nypotatis & fläder från bakgården, gästgiveriet juni 2016.

Ljumma betor från Hjälmarsholm, Labneh & hallon. Sjökrogen juni 2016.

Morot & Anka från Munka-Ljungby. Gästgiveriet jan-mars 2016