Flotten

Njut av kluckande vågor, glittrande vatten och en minnesvärd måltid mitt ute på Hjälmaren. Boka ett gastronomiskt äventyr på Flotten.

Gastronomiska Flotteäventyr

Välkomna till ett Gastronomiskt middagsäventyr ute på Hjälmaren. En natur och matupplevelse utöver det vanliga! Efter samling och uppfriskande välkomstdryck kastar skepparen loss flotten och styr ut på Hjälmarens lugna vatten. Nu väntar en minnesvärd måltid tillagad av säsongens råvaror med utvalda goda drycker därtill.
Datum: 27/6 4/7 11/7 18/7 25/7 1/8
Pris: 1395 per pers inkl 3 rätters middag och dryckespaket.

Upplevelsen till sjöss är ca 3 h inkl ett kort stopp vid bryggan. OBS Detta är ett event på naturens villkor. Om inte väder och vind tillåter, intas middagen på Sjökrogen.

Boka Flottemiddag genom att välj något av ovanstående datum i onlinebokningen
Vill du njuta extra länge och övernatta bokar du med fördel vårt Flottepaket.

Boka Flotten

KOnferens till sjöss

Vill du uppleva en konferens som du aldrig tidigare upplevt? Välkommen att boka en halvdagskonferens på vår Flotte, och njut av frisk luft och Hjälmarens stilla vågor.

Ni samlas för lunch uppe på land för att sedan påbörja er konferens på flotten. Under eftermiddagens timmar glider ni lugnt fram på Hjälmaren, i en inspirerande miljö som gjord för kreativa samtal.

Vill ni hellre avsluta den sista timmen av er konferens med en tur på Hjälmaren, kan vår skeppare kasta loss för en kortare tur. Där kan nu njuta av goda samtal, mingel snacks och dryck. En härligt avslut på en kreativ dag och en bra start på en middag. Har ni egna förslag går det mesta att ordna efter önskemål.

Flottens tillåtna antal ombord är 20 personer, och är bokningsbar för sällskap under vår, sommar och tidig höst.

Glasigloo

I vår glasigloo som ligger förtöjd vid vår egen brygga får ni vila i en mjuk dubbelsäng i värmen medan naturen och sjön utanför visar sig från sin allra bästa sida oavsett årstid.
Från
3090 kr/natt
Boka
Enkelrum, Katrinelund

Enkelrum

Våra enkelrum är smakfullt och personligt inredda. Rummen ligger runt en mysig innergård med fruktträd och sittgrupper.

Alla rum har självklart wifi, tv, hårtork, kaffe/te och minibar.
Från
1545 kr/natt
Boka
Deluxe, Katrinelund

DELUXE

Våra deluxerum är smakfullt och personligt inredda. Alla rummen har en egen terrass med sittgrupp och utsikt över vårt relaxområde. De bekväma sängarna kan enkelt placeras ihop eller isär.

Alla rum har självklart wifi, tv, hårtork, kaffe/te och minibar.
Från
2890 kr/natt
Boka
Familjerum, Katrinelund

FAMILJERUMMEN

Vårt ljusa och rymliga familjerum är tillgänglighetsanpassat och fungerar därför bra för dig som har eller reser med någon som har ett funktionshinder. Förutom dubbelsängen finns en bäddsoffa med plats för två personer. Är ni fler i familjen? Från familjerummet finns möjlighet att (via låsbar dörr) gå direkt till rummet intill.

Familjerummet har självklart wifi, tv, hårtork, kaffe/te och minibar.
Från
2890 kr/natt
Boka
Minisvit, Katrinelund

Minisviten

Minisviten är smakfullt inredd och har balkong med härlig utsikt över Hjälmaren. Ni har en liten sittgrupp där ni kan sitta och prata, läsa eller bara njuta av att vara här. Det finns även plats för en extrasäng.

Minisviten har självklart wifi, tv, hårtork, kaffe/te och minibar.
Från
3290 kr/natt
Boka
Dubbelrum, Katrinelund
Dubbelrum, Katrinelund

DUBBELRUMMEN

Våra dubbel- och enkelrum är smakfullt och personligt inredda. Rummen ligger runt en mysig innergård med fruktträd och sittgrupper. De bekväma sängarna kan enkelt placeras ihop eller isär.

Alla rum har självklart wifi, tv, hårtork, kaffe/te och minibar.
Från
3090 kr/natt
Boka
Svit, Katrinelund

Sviten

Vår smakfullt inredda svit har balkong. Det finns en sittgrupp där ni kan sitta och mysa, njuta av en god bok och kanske skåla i något gott från minibaren.
Badrummet har en öppen del som gör att du från badkaret kan se på tv. Här finns dessutom både badkar och dusch.
Sviten har självklart wifi, tv, hårtork, kaffe/te och minibar.
Från
3690 kr/natt
Boka
sv_SESvenska