Fest & bröllop

Katrinelund är som gjort för bröllop och fest - året om! Här finns underbara miljöer för en vigsel ute i naturen, ett härligt släktkalas inne på Gästgiveriet eller en sprudlande sensommarfest på Sjökrogen.
Vi vill göra er högtidsdag till ett minne för livet.

Bröllop

För oss är det en stor ära att få arrangera just ert bröllop. Allt från avskalat till extra allt.

För att göra det enkelt för er har vi skapat ett bröllopspaket där det mesta ingår. Självklart skräddarsyr vi gärna och lägger till efter dina önskemål - vi vill att din bröllopsdag ska bli precis så magisk som som du vill ha den.

Bröllopspaketet inkluderar:
visningsmöte och planeringsmöte med vår bröllopskordinator, brudskål, snittar, klassisk dukning med ljus, linneservetter och dukar, 3-rättersmeny med råvaror i säsong, menypresentation, kaffe, bröllopstårta och vickning.

Minimumantal för denna typ av bröllopsbokningar är 50 personer.

Fest

Släktkalas, födelsedagsmiddag eller företagsfest?

På Katrinelund kan du fira det mesta - här är ingen fest för liten eller stor. Vi älskar att skapa festmåltider med råvaror i säsong - det bästa vi kan få tag i här och nu - vilket ger måltidsupplevelser med smakfulla överraskningar. Har du önskemål så gör vi allt vi kan för att tillgodose dem. Det enda vi inte tummar på är vår filosofi om råvaror.

Glasigloo

I vår glasigloo som ligger förtöjd vid vår egen brygga får ni vila i en mjuk dubbelsäng i värmen medan naturen och sjön utanför visar sig från sin allra bästa sida oavsett årstid.
Från
3090 kr/natt
Boka

Festförfrågan

GDPR*

Bröllopsförfrågan

GDPR*
Enkelrum, Katrinelund

Enkelrum

Våra enkelrum är smakfullt och personligt inredda. Rummen ligger runt en mysig innergård med fruktträd och sittgrupper.

Alla rum har självklart wifi, tv, hårtork, kaffe/te och minibar.
Från
1545 kr/natt
Boka
Deluxe, Katrinelund

DELUXE

Våra deluxerum är smakfullt och personligt inredda. Alla rummen har en egen terrass med sittgrupp och utsikt över vårt relaxområde. De bekväma sängarna kan enkelt placeras ihop eller isär.

Alla rum har självklart wifi, tv, hårtork, kaffe/te och minibar.
Från
2890 kr/natt
Boka
Familjerum, Katrinelund

FAMILJERUMMEN

Vårt ljusa och rymliga familjerum är tillgänglighetsanpassat och fungerar därför bra för dig som har eller reser med någon som har ett funktionshinder. Förutom dubbelsängen finns en bäddsoffa med plats för två personer. Är ni fler i familjen? Från familjerummet finns möjlighet att (via låsbar dörr) gå direkt till rummet intill.

Familjerummet har självklart wifi, tv, hårtork, kaffe/te och minibar.
Från
2890 kr/natt
Boka
Minisvit, Katrinelund

Minisviten

Minisviten är smakfullt inredd och har balkong med härlig utsikt över Hjälmaren. Ni har en liten sittgrupp där ni kan sitta och prata, läsa eller bara njuta av att vara här. Det finns även plats för en extrasäng.

Minisviten har självklart wifi, tv, hårtork, kaffe/te och minibar.
Från
3290 kr/natt
Boka
Dubbelrum, Katrinelund
Dubbelrum, Katrinelund

DUBBELRUMMEN

Våra dubbel- och enkelrum är smakfullt och personligt inredda. Rummen ligger runt en mysig innergård med fruktträd och sittgrupper. De bekväma sängarna kan enkelt placeras ihop eller isär.

Alla rum har självklart wifi, tv, hårtork, kaffe/te och minibar.
Från
3090 kr/natt
Boka
Svit, Katrinelund

Sviten

Vår smakfullt inredda svit har balkong. Det finns en sittgrupp där ni kan sitta och mysa, njuta av en god bok och kanske skåla i något gott från minibaren.
Badrummet har en öppen del som gör att du från badkaret kan se på tv. Här finns dessutom både badkar och dusch.
Sviten har självklart wifi, tv, hårtork, kaffe/te och minibar.
Från
3690 kr/natt
Boka
sv_SESvenska