Integritetspolicy

Denna policy beskriver hur vi på Katrinelund Gästgiveri & Sjökrog (org.nr 556823-9122) samlar in, använder och skyddar dina personuppgifter.

Vi samlar in information som hjälper oss att tillhandahålla en tjänst till dig. Den insamlade informationen inklu-derar ditt namn, din e-postadress, ditt telefonnummer och/eller kreditkort i förekommande fall även adress.

Dina uppgifter används för att kunna förse dig med informationsutskick, offerter, förfrågningar, bekräftelser och andra typer av utskick samt tillgodose dina personliga behov. Ingen information utöver den som är nödvändig för att tillhandahålla dessa tjänster kommer att samlas in.

Vi använder den e-postadress du förser oss med för att skicka information och uppdateringar som angår din beställning, nyhetsbrev, produktinformation etc. Om du inte längre vill ta emot sådana meddelanden hittar du information om hur du avslutar prenumerationen i slutet av varje e-postmeddelande. Den information som om-fattas av bokföringslagen och arkivlagen kommer att behållas enligt dessa lagars riktlinjer.

Dina personuppgifter kommer endast att hanteras av Katrinelund Gästgiveri & Sjökrogs personal. Vi är de enda som äger informationen som samlas in på vår webbplats och genom våra underleverantörer. Din personligt iden-tifierbara information kommer inte att lämnas ut till tredje part såvida lagstiftningen kräver detta. Samtliga per-sonuppgifter hanteras tryggt och säkert enligt gällande lagstiftning.


Vi säljer, handlar, eller på annat sätt överför, inte personligt identifierbar information till utomstående parter. Detta inkluderar inte betrodd tredjeparts som hjälper oss att driva vår webbplats eller vårt företag, med kravet att dessa parter godkänner att hålla informationen konfidentiell.

Ja. Våra cookies förbättrar tillgången till vår webbplats och identifierar återkommande besökare. Dessutom för-bättrar våra cookies användarupplevelsen genom att spåra och målanpassa användarens intressen. Vår använd-ning av cookies kopplas över huvud taget inte till personligt identifierbar information på vår webbplats. Genom att använda vår webbplats godkänner du vår integritetspolicy.

  • Du kan begära att få en kopia på de personuppgifter vi har om dig.

  • Du kan begära att få din information rättad eller borttagen om du anser att den är inkorrekt.

  • Du kan begära att vi ska radera dina personuppgifter. Detta gäller emellertid inte uppgifter som lagen kräver att vi behåller.

  • Du kan när som helst ta tillbaka ditt samtycke till att vi innehar dina personuppgifter.

Endast medarbetare som ska uträtta ett specifikt jobb (t.ex. fakturering eller kundservice), får tillgång till person-ligt identifierbar information. De datorer/servrar som används för att lagra personligt identifierbar information lagras i en säker miljö.

Mer information kan du få genom att kontakta oss via e-post.

Glasigloo

I vår glasigloo som ligger förtöjd vid vår egen brygga får ni vila i en mjuk dubbelsäng i värmen medan naturen och sjön utanför visar sig från sin allra bästa sida oavsett årstid.
Från
3090 kr/natt
Boka
Enkelrum, Katrinelund

Enkelrum

Våra enkelrum är smakfullt och personligt inredda. Rummen ligger runt en mysig innergård med fruktträd och sittgrupper.

Alla rum har självklart wifi, tv, hårtork, kaffe/te och minibar.
Från
1545 kr/natt
Boka
Deluxe, Katrinelund

DELUXE

Våra deluxerum är smakfullt och personligt inredda. Alla rummen har en egen terrass med sittgrupp och utsikt över vårt relaxområde. De bekväma sängarna kan enkelt placeras ihop eller isär.

Alla rum har självklart wifi, tv, hårtork, kaffe/te och minibar.
Från
2890 kr/natt
Boka
Familjerum, Katrinelund

FAMILJERUMMEN

Vårt ljusa och rymliga familjerum är tillgänglighetsanpassat och fungerar därför bra för dig som har eller reser med någon som har ett funktionshinder. Förutom dubbelsängen finns en bäddsoffa med plats för två personer. Är ni fler i familjen? Från familjerummet finns möjlighet att (via låsbar dörr) gå direkt till rummet intill.

Familjerummet har självklart wifi, tv, hårtork, kaffe/te och minibar.
Från
2890 kr/natt
Boka
Minisvit, Katrinelund

Minisviten

Minisviten är smakfullt inredd och har balkong med härlig utsikt över Hjälmaren. Ni har en liten sittgrupp där ni kan sitta och prata, läsa eller bara njuta av att vara här. Det finns även plats för en extrasäng.

Minisviten har självklart wifi, tv, hårtork, kaffe/te och minibar.
Från
3290 kr/natt
Boka
Dubbelrum, Katrinelund
Dubbelrum, Katrinelund

DUBBELRUMMEN

Våra dubbel- och enkelrum är smakfullt och personligt inredda. Rummen ligger runt en mysig innergård med fruktträd och sittgrupper. De bekväma sängarna kan enkelt placeras ihop eller isär.

Alla rum har självklart wifi, tv, hårtork, kaffe/te och minibar.
Från
3090 kr/natt
Boka
Svit, Katrinelund

Sviten

Vår smakfullt inredda svit har balkong. Det finns en sittgrupp där ni kan sitta och mysa, njuta av en god bok och kanske skåla i något gott från minibaren.
Badrummet har en öppen del som gör att du från badkaret kan se på tv. Här finns dessutom både badkar och dusch.
Sviten har självklart wifi, tv, hårtork, kaffe/te och minibar.
Från
3690 kr/natt
Boka
sv_SESvenska