FlottenMat och dryckesupplevelser på Hjälmaren

Upplev glittret, skvalpet och lugnet som bara en tur på vatten kan ge. Boka ett mat & dryckesäventyr på vår Flotte.upptäck mer
Kontakta oss och boka

Öppet alla dagar för bokning.

Kommande aktiviteter

Under året följer fler spännande event

Välkomna att uppleva med oss!

Flotten - En måltidsupplevelse för alla sinnen.

Vill du i sakta mak glida fram på Hjälmarens glittrande vatten och samtidigt avnjuta en somrig trerättters middag med spännande drycker.
Under tre torsdagar i sommar får du chansen att  uppleva en sådan oförglömlig kväll på vår flotte!
En magisk mat- och naturupplevelse, inramat av vågors brus, klirrande glas, och den vackraste sjöutsikt du kan tänka dig. En kväll där vi tillsammans skapar minnen för livet.

Katrinelunds skeppare kastar loss flotten sen eftermiddag/tidig kväll och turen inleds därefter med välkomstdrink och snacks. Efter en kort tur ankrar vi upp vid en vacker plats, och kvällens kock lagar en middag väl värd att minnas. Allt tillsammans med riktigt goda drycker, med eller utan alkohol. Efter varmrätt lägger vi till för en kort paus i land, innan turen fortsätter med dessert & kaffe medan solen sänker sig ner i horisonten.
Välkomna till  – En måltid för alla sinnen

I arrangemanget ingår snacks, välkomstdrink, 3-rätters middag, dryckespaket, flottetur med skeppare & kock.

Datum 29/6  20/7   27/7
Samling kl 1745
Maxantal per gång 16 personer
1 395 per person

Bokas via boka@katrinelund.se

Skulle vädret inte tillåta flottfärd kommer eventet (middagen) serveras på Sjökrogen så nära Hjälmaren man kan komma utan att vara på en flotte. Då till ett reducerat pris.

Konferera mitt ute på Hjälmaren

Vill du uppleva en konferens som du inte upplevt förut? En magisk naturupplevelsen och ett Här och Nu.
I en miljö med frisk luft och inspiration till kreativt tänkande, där bara vinden, vågorna och naturen kan störa dina fria tankar och skapande. Boka en in halvdagskonferens på vår Flotte. mitt ute på Hjälmaren.

Ni samlas för lunch på Sjökrogen/Gästgiveriet för att sedan hoppa på flotten som ni under några timmar använder som ert ”konferensrum” medan ni glider runt på Hjälmarens – en inspirerande miljö som gjord för kreativa samtal.

Vill ni hellre avsluta den sista timmen av er konferens  på Gästgiveriet med en tur på Hjälmaren så kan vår skeppare kasta loss för en kortare tur med er  på Hjälmaren. Där kan nu njuta av goda samtal, mingel snacks och dryck. En härligt avslut på en kreativ dag och en bra start på en middag. Har ni egna förslag går det mesta att ordna efter önskemål. Det enda som styr är ett maxantal på  20 personer.

Skicka din förfrågan på en kreativ  flottkonferens till boka@katrinelund.se

Privat måltider på Hjälmarens glittrande sommarvatten

Vill du uppleva en unik måltid för alla sinnen på Hjälmarens blåa vatten.
Boka vår flotte exklusivt för en privat måltid.  ta med dig med dina nära och kära, kompisgänget eller företaget.

Ni väljer en 3-5 rätters meny som tillagas av Flottens kock medan skepparen styr ut på Hjälmaren den blå för ett ca 3 timmar långt äventyr. Ett måltid att minnas!

Gör en offertförfrågan så återkommer vi