Övernattning

Övernattning

Att vakna till vågskvalp och veta att en ljuvlig frukost väntar på dig. Att ta en morgonpromenad längs stranden, in i skogen och tillbaka. Det är morgon på Katrinelund.upptäck mer
Kontakta oss och boka

Öppet alla dagar för bokning.

Sjökrogspaket

Det är något speciellt med middag vid sjön

Boka Sjökrogspaketet med ljuvlig 3-rätters middag och övernattning i ett av våra mysiga rum. Efter en god natt sömn – och kanske en morgonpromenad – väntar frukosten med charkuterier, hembakat bröd och mycket mer.

Bokningsbart från 28 April-17 September 2023

Boka Paket

Relaxsommarpaket

Koppla av i sommar!

När du väljer  vårt relaxsommarpaket får du njuta i vår relaxavdelningen efter incheckning.
Här finns en stor utomhuspool, bubbelpooler, gym och bastu. På kvällen serveras en fantastisk 3-rätters middag på vår Sjökrog, tillagad med kärlek och ärlighet av råvaror från små och medvetna producenter. Frukosten är också den något utöver det vanliga, med noga utvalda charkuterier, hembakat bröd, egen sylt och marmelad, nygräddade våfflor m.m.

Bokningsbart från 28 April-17 September 2023

Boka Paket

Katrinemester!

All inclusive på landet

Njut av sommaren på riktigt med allt inkluderat!
I paket ingår två övernattningar, en härlig 2-rätters middag första kvällen, lunch dag två och andra kvällen serverar vi en ljuvlig 3-rätters middag. För det är något speciellt att äta en middag på Sjökrogen. Att se båtarna lägga till alldeles utanför och vågorna rulla in mot stranden. Efter en god natt sömn väntar frukosten med charkuterier, hembakat bröd och mycket mer.

Bokningsbart från 5 maj 2023

Boka Paket

Gästgiveripaket

Ta paus från vardagen!

När du väljer vårt gästgiveripaket får du njuta av en avkopplande övernattning i ett av våra mysiga rum. Tilltugg med smått och gott serveras mellan 15.00 och 16.30. På kvällen serveras en fantastisk 6-rätters middag, tillagad med kärlek och ärlighet av råvaror från små och medvetna producenter. Frukosten är också den något utöver det vanliga, med noga utvalda charkuterier, hembakat bröd, egen sylt och marmelad, nygräddade våfflor och en alldeles underbar miljö vid Hjälmarens strand.

Bokningsbart från  14 januari-28 maj 2023 och 22 September-19 november 2023

Boka Paket

Katrinelundsfeeling!

Starta eftermiddagen på bästa sätt!

Kom och njut av lite Katrinelundsfeeling hos oss. Tilltugg med smått och gott serveras mellan 15.00 och 16.30. Njut sedan av en ljuvlig 4-rätters middag och övernattning i ett av våra mysiga rum. Efter en god natt sömn – och kanske en morgonpromenad – väntar frukosten med charkuterier, hembakat bröd och en alldeles underbar miljö vid Hjälmarens strand.

Bokningsbart från 14 januari 2023 – 28 maj 2023 och 22 September – 18 november 2023

Boka Paket

Relaxpaket

Koppla av en stund!

När du väljer vårt relaxpaket får du njuta i vår relaxavdelningen. Här finns pool, bubbelpooler, gym och bastu.
Tilltugg med smått och gott serveras mellan 15.00 och 16.30 på gästgiveriet.
På kvällen serveras en fantastisk 6-rätters middag, tillagad med kärlek och ärlighet av råvaror från små och medvetna producenter. Frukosten är också den något utöver det vanliga, med noga utvalda charkuterier, hembakat bröd, egen sylt och marmelad, nygräddade våfflor och en alldeles underbar miljö vid Hjälmarens strand.

Bokningsbart från 14 januari – 28 maj 2023 och 22 September-19 november 2023

Boka Paket

Sviten
Minisviten
Deluxe
Dubbelrum
Familjerum
Enkelrum
Sviten

Vår smakfullt inredda svit har balkong. Det finns en sittgrupp där ni kan sitta och mysa, njuta av en god bok och kanske skåla i något gott från minibaren.

Badrummet har en öppen del som gör att du från badkaret kan se på tv. Här finns dessutom både badkar och dusch.

Sviten har självklart wifi, tv, hårtork, kaffe/te och minibar.

Minisviten

Minisviten är smakfullt inredd och har balkong med härlig utsikt över Hjälmaren. Ni har en liten sittgrupp där ni kan sitta och prata, läsa eller bara njuta av att vara här. Det finns även plats för en extrasäng.

Minisviten har självklart wifi, tv, hårtork, kaffe/te och minibar.

Deluxe

Våra deluxerum är smakfullt och personligt inredda. Alla rummen har en egen terrass med sittgrupp och utsikt över vårt relaxområde. De bekväma sängarna kan enkelt placeras ihop eller isär.

Alla rum har självklart wifi, tv, hårtork, kaffe/te och minibar.

Dubbelrum

Våra dubbel- och enkelrum är smakfullt och personligt inredda. Rummen ligger runt en mysig innergård med fruktträd och sittgrupper. De bekväma sängarna kan enkelt placeras ihop eller isär.

Alla rum har självklart wifi, tv, hårtork, kaffe/te och minibar.

Familjerum

Vårt ljusa och rymliga familjerum är tillgänglighetsanpassat och fungerar därför bra för dig som har eller reser med någon som har ett funktionshinder. Förutom dubbelsängen finns en bäddsoffa med plats för två personer. Är ni fler i familjen? Från familjerummet finns möjlighet att (via låsbar dörr) gå direkt till rummet intill.

Familjerummet har självklart wifi, tv, hårtork, kaffe/te och minibar.

Enkelrum

Våra enkelrum är smakfullt och personligt inredda. Rummen ligger runt en mysig innergård med fruktträd och sittgrupper.

Alla rum har självklart wifi, tv, hårtork, kaffe/te och minibar.