Övernattning

Övernattning

Att vakna till vågskvalp och veta att en ljuvlig frukost väntar på dig. Att ta en morgonpromenad längs stranden, in i skogen och tillbaka. Det är morgon på Katrinelund.

upptäck mer
Kontakta oss och boka

Öppet alla dagar för bokning.

Träningshelg med Pischa & Åsa

Kom och ta del av en magisk Wörkout helg!

Pischa är PT:n, som är mest känd som en av tränarna i succéprogrammet TV4-programmet Biggest Loser, som brinner för välmående och personlig utveckling och som får andra att flytta inre gränser och därmed väcka både träningslust och glädje.
Åsa är författaren som alltid tränat, men mest för att hon måste och inte för att hon egentligen ha velat. Tills hon träffade Pischa. Det mötet ledde till så mycket mer än att komma i form och att orka mer. #Wörkout blev startskottet på en inre träningsresa som sträckt sig långt utanför gymmets fyra väggar.
Den här helgen kommer handla om kondition, styrka, lekfullhet och engagemang. Med andra ord – räkna med pass där kroppen får sig en ordentlig genomkörare, men framför allt, så kommer du ha rejält kul! All träning sker utomhus så kläder efter väder är det som gäller.

Bokningsbart den 13 juni 2020

Kärlekspaket

Glöm inte kärleken!

En mer romantisk miljö än Katrinelund är svår att hitta. Ta med dig kärleken hit och börja en magisk vistelse med bubbel och choklad på rummet. Bubbla vidare i vår nya relaxavdelning – med stor utomhuspool, bubbelpooler och bastu, innan det är dags att njuta av en fantastisk 5-rätters middag. Dagen efter väntar frukost med noga utvalda charkuterier, hembakat bröd, egen sylt och marmelad, nygräddade våfflor m.m.

I priset ingår Katrinelundsfika med smått och gott som serveras mellan 15.00 och 16.30, bubbel och choklad på rummet vid ankomst, tillgång till vår nya relaxavdelning,  en 5-rätters meny lagad av säsongens bästa råvaror, del i dubbelrum, frukost och en alldeles underbar miljö vid Hjälmarens strand.

Bokningsbart från den 8 jan–20 juni 2020
Samt den 1 sept–22 nov 2020

Katrinelundsfeeling!

Starta eftermiddagen på bästa sätt!

Kom och njut av lite Katrinelundsfeeling hos oss. Katrinelundsfika med smått och gott serveras mellan 15.00 och 16.30. Njut sedan av en ljuvlig trerättersmiddag och övernattning i ett av våra mysiga rum. Efter en god natt sömn – och kanske en morgonpromenad – väntar frukosten med charkuterier, hembakat bröd och mycket mer.

I priset ingår Katrinelundsfika, en av köket utvalda 3-rätters meny lagad av säsongens bästa råvaror på Verandan, övernattning i ett av våra mysiga rum, frukost och en alldeles underbar miljö vid Hjälmarens strand.

Bokningsbart från den 8 jan–20 juni 2020
Samt den 1 sept–22 nov 2020

Påskpaket

Njut av påskledigheten och unna dig lite vårlyx med skön avkoppling och god mat!

Passa på att unna er några sköna dagar med kulinariska upplevelser och underbar miljö till lägre pris hos oss i påsk.

I priset ingår en av kökets påsk inspirerade 3-rätters eller 5-rätters meny lagad av säsongens bästa råvaror på Verandan, övernattning i ett av våra mysiga rum, frukost och en alldeles underbar miljö vid Hjälmarens strand.

Bokningsbart från den 10 april– 11 april

Gästgiveripaket

Ta paus från vardagen!

När du väljer vårt gästgiveripaket får du njuta av en avkopplande övernattning i ett av våra mysiga rum. Katrinelundsfika med smått och gott serveras mellan 15.00 och 16.30. På kvällen serveras en fantastisk 5-rätters middag, tillagad med kärlek och ärlighet av råvaror från små och medvetna producenter. Frukosten är också den något utöver det vanliga, med noga utvalda charkuterier, hembakat bröd, egen sylt och marmelad, nygräddade våfflor m.m.

I priset ingår Katrinelundsfika, en 5-rätters meny lagad av säsongens bästa råvaror, del i dubbelrum, frukost och en alldeles underbar miljö vid Hjälmarens strand.

Bokningsbart från den 8 jan–20 juni 2020
Samt den 1 sept–22 nov 2020

Gourmetpaket

En modern matupplevelse

Du som vill njuta lite extra av vår matlagning ska förstås boka vårt gourmetpaket. Katrinelundsfika med smått och gott serveras mellan 15.00 och 16.30. På kvällen serverar vi en magisk 7-rätters middag med ljuvliga smakkombinationer. Natten tillbringar du i ett av våra smakfullt inredda rum, med Hjälmaren som (nästan) närmsta granne. Frukosten är också den något utöver det vanliga, med noga utvalda charkuterier, hembakat bröd, egen sylt och marmelad, nygräddade våfflor m.m.

I priset ingår Katrinelundsfika, bubbel och choklad på rummet, en 7-rätters meny lagad av säsongens bästa råvaror som avnjuts på Gästgiveriet, del i rum, frukost och en alldeles underbar miljö vid Hjälmarens strand.

Bokningsbart från den 8 jan–20 juni 2020
Samt den 1 sept–22 nov 2020

Relaxpaket

Koppla av en stund!

När du väljer vårt relaxpaket får du njuta i vår relaxavdelningen. Här finns pool, bubbelpooler, gym och bastu. Katrinelundsfika med smått och gott serveras mellan 15.00 och 16.30. På kvällen serveras en fantastisk 5-rätters middag, tillagad med kärlek och ärlighet av råvaror från små och medvetna producenter. Frukosten är också den något utöver det vanliga, med noga utvalda charkuterier, hembakat bröd, egen sylt och marmelad, nygräddade våfflor m.m.

I priset ingår Katrinelundsfika, tillgång till vår relaxavdelning, en 5-rätters meny lagad av säsongens bästa råvaror, del i dubbelrum, frukost och en alldeles underbar miljö vid Hjälmarens strand.

Bokningsbart från den 8 jan–20 juni 2020
Samt den 1 sept–22 nov 2020

Sjökrogspaket

Det är något speciellt att äta middag på Sjökrogen. Att se båtarna lägga till alldeles utanför och vågorna rulla in mot stranden. Boka sjökrogspaketet med ljuvlig trerättersmiddag och övernattning i ett av våra mysiga rum. Efter en god natt sömn – och kanske en morgonpromenad – väntar frukosten med charkuterier, hembakat bröd och mycket mer.

I priset ingår en av köket utvalda 3-rätters meny lagad av säsongens bästa råvaror på Sjökrogen, del i dubbelrum, frukost och en alldeles underbar miljö vid Hjälmarens strand.

Bokningsbart från den 30 april – 30 augusti

Relaxsommar

Koppla av i sommar!

När du väljer relaxsommar får du njuta i vår relaxavdelningen. Här finns pool, bubbelpooler, gym och bastu. På kvällen serveras en fantastisk 3-rätters middag på vår Sjökrog, tillagad med kärlek och ärlighet av råvaror från små och medvetna producenter. Frukosten är också den något utöver det vanliga, med noga utvalda charkuterier, hembakat bröd, egen sylt och marmelad, nygräddade våfflor m.m.

I priset ingår kökets utvald 3-rätters meny lagad av säsongens bästa råvaror på Sjökrogen, tillgång till relaxavdelningen, del i dubbelrum, frukostar och en alldeles underbar miljö vid Hjälmarens strand.

Bokningsbart från den 30 april – 30 augusti

Sommarkärlek

Glöm inte kärleken i sommar!

En mer romantisk miljö än Katrinelund är svår att hitta. Ta med dig kärleken hit och börja en magisk vistelse med bubbel och choklad på rummet. Bubbla vidare i vår nya relaxavdelning – med stor utomhuspool, bubbelpooler och bastu, innan det är dags att njuta av en fantastisk 3-rätters middag. Dagen efter väntar frukost med noga utvalda charkuterier, hembakat bröd, egen sylt och marmelad, nygräddade våfflor m.m.

I priset ingår bubbel och choklad på rummet vid ankomst, tillgång till vår nya relaxavdelning, en 3-rätters meny lagad av säsongens bästa råvaror, del i dubbelrum, frukost och en alldeles underbar miljö vid Hjälmarens strand.

Bokningsbart från den 30 april – 30 augusti

Sommarlyx

Njut i två dygn hos oss i sommar!

Njut lite extra länge hos oss i sommar! I vårt paket Sommarlyx ingår 2 övernattningar, en härlig 2-rätters middag första kvällen och andra kvällen serverar vi en ljuvlig 3-rätters middag. För det är något speciellt att äta en middag på vår Sjökrog. Att se båtarna lägga till alldeles utanför och vågorna rulla in mot stranden. Efter en god natt sömn väntar frukosten med charkuterier, hembakat bröd och mycket mer.

I priset ingår kökets utvald 2- och 3-rätters meny lagad av säsongens bästa råvaror på Sjökrogen, del i dubbelrum, frukostar och en alldeles underbar miljö vid Hjälmarens strand.

Bokningsbart från den 30 april– 30 augusti 2020

Sviten
Minisviten
Deluxe
Dubbelrum
Familjerum
Enkelrum
Sviten

Vår smakfullt inredda svit har balkong. Det finns en sittgrupp där ni kan sitta och mysa, njuta av en god bok och kanske skåla i något gott från minibaren.

Badrummet har en öppen del som gör att du från badkaret kan se på tv. Här finns dessutom både badkar och dusch.

Sviten har självklart wifi, tv, hårtork, kaffe/te och minibar.

Minisviten

Minisviten är smakfullt inredd och har balkong med härlig utsikt över Hjälmaren. Ni har en liten sittgrupp där ni kan sitta och prata, läsa eller bara njuta av att vara här. Det finns även plats för en extrasäng.

Minisviten har självklart wifi, tv, hårtork, kaffe/te och minibar.

Deluxe

Våra deluxerum är smakfullt och personligt inredda. Alla rummen har en egen terrass med sittgrupp och utsikt över vårt relaxområde. De bekväma sängarna kan enkelt placeras ihop eller isär.

Alla rum har självklart wifi, tv, hårtork, kaffe/te och minibar.

Dubbelrum

Våra dubbel- och enkelrum är smakfullt och personligt inredda. Rummen ligger runt en mysig innergård med fruktträd och sittgrupper. De bekväma sängarna kan enkelt placeras ihop eller isär.

Alla rum har självklart wifi, tv, hårtork, kaffe/te och minibar.

Familjerum

Vårt ljusa och rymliga familjerum är tillgänglighetsanpassat och fungerar därför bra för dig som har eller reser med någon som har ett funktionshinder. Förutom dubbelsängen finns en bäddsoffa med plats för två personer. Är ni fler i familjen? Från familjerummet finns möjlighet att (via låsbar dörr) gå direkt till rummet intill.

Familjerummet har självklart wifi, tv, hårtork, kaffe/te och minibar.

Enkelrum

Våra enkelrum är smakfullt och personligt inredda. Rummen ligger runt en mysig innergård med fruktträd och sittgrupper.

Alla rum har självklart wifi, tv, hårtork, kaffe/te och minibar.