Övernattning

Övernattning

Att vakna till vågskvalp och veta att en ljuvlig frukost väntar på dig. Att ta en morgonpromenad längs stranden, in i skogen och tillbaka. Det är morgon på Katrinelund.

upptäck mer
Kontakta oss och boka

Öppet alla dagar för bokning.

Fredagsfeeling!

Starta helgen på bästa sätt!

Skippa fredagsmyset och njut istället av fredagsfeeling hos oss. Starta helgen med en ljuvlig trerättersmiddag och övernattning i ett av våra mysiga rum. Efter en god natt sömn – och kanske en morgonpromenad – väntar frukosten med charkuterier, hembakat bröd och mycket mer.

I priset ingår en av köket utvalda 3-rätters meny lagad av säsongens bästa råvaror på Verandan, övernattning i ett av våra mysiga rum, frukost och en alldeles underbar miljö vid Hjälmarens strand.

Bokningsbart från den 18 februari–26 maj 2019

Gästgiveripaket

Ta paus från vardagen!

När du väljer vårt gästgiveripaket får du njuta av en avkopplande övernattning i ett av våra mysiga rum. På kvällen serveras en fantastisk 5-rätters middag, tillagad med kärlek och ärlighet av råvaror från små och medvetna producenter. Frukosten är också den något utöver det vanliga, med noga utvalda charkuterier, hembakat bröd, egen sylt och marmelad, nygräddade våfflor m.m.

I priset ingår en 5-rätters meny lagad av säsongens bästa råvaror, del i dubbelrum, frukost och en alldeles underbar miljö vid Hjälmarens strand.

Bokningsbart från den 8 jan–26 maj 2019
Bokningsbart från den 3 sept–29 nov 2019

Gourmetpaket

En modern matupplevelse

Du som vill njuta lite extra av vår matlagning ska förstås boka vårt gourmetpaket. Då serverar vi en magisk 7-rätters middag med ljuvliga smakkombinationer. Natten tillbringar du i ett av våra smakfullt inredda dubbelrum, med Hjälmaren som (nästan) närmsta granne. Frukosten är också den något utöver det vanliga, med noga utvalda charkuterier, hembakat bröd, egen sylt och marmelad, nygräddade våfflor m.m.

I priset ingår bubbel och choklad på rummet, en 7-rätters meny lagad av säsongens bästa råvaror som avnjuts på Gästgiveriet, del i dubbelrum, frukost och en alldeles underbar miljö vid Hjälmarens strand.

Bokningsbart från den 8 jan–26 maj 2019
Bokningsbart från den 3 sept–29 nov 2019

Relaxpaket

Koppla av en stund!

När du väljer vårt relaxpaket får du njuta i vår helt nya relaxavdelningen. Här finns pool, bubbelpooler, gym och bastu. På kvällen serveras en fantastisk 5-rätters middag, tillagad med kärlek och ärlighet av råvaror från små och medvetna producenter. Frukosten är också den något utöver det vanliga, med noga utvalda charkuterier, hembakat bröd, egen sylt och marmelad, nygräddade våfflor m.m.

I priset ingår tillgång till vår relaxavdelning, en 5-rätters meny lagad av säsongens bästa råvaror, del i dubbelrum, frukost och en alldeles underbar miljö vid Hjälmarens strand.

Bokningsbart från den 8 jan–26 maj 2019
Bokningsbart från den 3 sept–29 nov 2019

Kärlekspaket

Glöm inte kärleken!

En mer romantisk miljö än Katrinelund är svår att hitta. Ta med dig kärleken hit och börja en magisk vistelse med bubbel och choklad på rummet. Bubbla vidare i vår nya relaxavdelning – med stor utomhuspool, bubbelpooler och bastu, innan det är dags att njuta av en fantastisk 5-rätters middag. Dagen efter väntar frukost med noga utvalda charkuterier, hembakat bröd, egen sylt och marmelad, nygräddade våfflor m.m.

I priset ingår bubbel och choklad på rummet vid ankomst, tillgång till vår nya relaxavdelning,  en 5-rätters meny lagad av säsongens bästa råvaror, del i dubbelrum, frukost och en alldeles underbar miljö vid Hjälmarens strand.

Bokningsbart från den 8 jan–20 juni 2019
Bokningsbart från den 3 sept–29 nov 2019

Sjökrogspaket

Det är något speciellt att äta middag på Sjökrogen. Att se båtarna lägga till alldeles utanför och vågorna rulla in mot stranden. Boka sjökrogspaketet med ljuvlig trerättersmiddag och övernattning i ett av våra mysiga dubbelrum. Efter en god natt sömn – och kanske en morgonpromenad – väntar frukosten med charkuterier, hembakat bröd och mycket mer.

I priset ingår en av köket utvalda 3-rätters meny lagad av säsongens bästa råvaror på Sjökrogen, del i dubbelrum, frukost och en alldeles underbar miljö vid Hjälmarens strand.

Bokningsbart från den 26 april–29 september 2019

Relaxsommar

Koppla av i sommar!

När du väljer relaxsommar får du njuta i vår relaxavdelningen. Här finns pool, bubbelpooler, gym och bastu. På kvällen serveras en fantastisk 3-rätters middag på vår Sjökrog, tillagad med kärlek och ärlighet av råvaror från små och medvetna producenter. Frukosten är också den något utöver det vanliga, med noga utvalda charkuterier, hembakat bröd, egen sylt och marmelad, nygräddade våfflor m.m.

I priset ingår kökets utvald 3-rätters meny lagad av säsongens bästa råvaror på Sjökrogen, tillgång till relaxavdelningen, del i dubbelrum, frukostar och en alldeles underbar miljö vid Hjälmarens strand.

Bokningsbart från den 26 april–28 september 2019

Sommarkärlek

Glöm inte kärleken i sommar!

En mer romantisk miljö än Katrinelund är svår att hitta. Ta med dig kärleken hit och börja en magisk vistelse med bubbel och choklad på rummet. Bubbla vidare i vår nya relaxavdelning – med stor utomhuspool, bubbelpooler och bastu, innan det är dags att njuta av en fantastisk 3-rätters middag. Dagen efter väntar frukost med noga utvalda charkuterier, hembakat bröd, egen sylt och marmelad, nygräddade våfflor m.m.

I priset ingår bubbel och choklad på rummet vid ankomst, tillgång till vår nya relaxavdelning, en 3-rätters meny lagad av säsongens bästa råvaror, del i dubbelrum, frukost och en alldeles underbar miljö vid Hjälmarens strand.

Bokningsbart från den 26 april–28 september 2019

Sommarlyx

Njut i två dygn hos oss i sommar!

Njut lite extra länge hos oss i sommar! I vårt paket Sommarlyx ingår 2 övernattningar, en härlig 2-rätters middag första kvällen och andra kvällen serverar vi en ljuvlig 3-rätters middag. För det är något speciellt att äta en middag på vår Sjökrog. Att se båtarna lägga till alldeles utanför och vågorna rulla in mot stranden. Efter en god natt sömn väntar frukosten med charkuterier, hembakat bröd och mycket mer.

I priset ingår kökets utvald 2- och 3-rätters meny lagad av säsongens bästa råvaror på Sjökrogen, del i dubbelrum, frukostar och en alldeles underbar miljö vid Hjälmarens strand.

Bokningsbart från den 24 maj–1 september 2019

Katrinelund Goes Lost City

Det stora familjeäventyret!

Ta med familjen och upplev Lost City på Gustavsvik till rabatterade priser när ni bor hos oss. Här finns det massor av äventyr för familjen bland djungelvatten, vilda forsar, ruiner och häftiga vattenrutschbanor. Här kan du också simma bland skummande vågor i vår stora bassäng med vågmaskin eller testa klätterväggen.

I priset ingår del i familjerum, frukost och inträde till Lost City för 2 vuxna och 2 barn.

Bokningsbart tis-fre från den april–18 december 2019

En helg i balans

Vill du bli inspirerad till att följa dina drömmar?

Till att ta hand om dig själv? Då passar denna helgen dig perfekt.

Under två dagar hos oss kommer du genom yoga, meditation, funktionell träning och workshops, få verktyg i vardagen för att leva ett balanserat liv. Cornelias Balance står för hälsa, balans och harmoni och vill ge deltagarna en helg att samla energi och inspireras.

Cornelia Grundström
Cornelia hoppade av sina juridikstudier för att följa sitt hjärta och sina drömmar. Hennes mål är att inspirera andra människor till att utmana och att ta hand om sig själva. Cornelia har de senaste 5 åren rest jorden runt, samtidigt som hon har utbildat sig till yogalärare och byggt upp Cornelias Balance.

Thor-Amadeus Morillas
Thor-Amadeus har 10 årig erfarenhet av funktionell träning och ledarskap. Han arbetar som affärsjurist på ett börsnoterad aktiebolag och driver sin egen konsultfirma. Genom sina kunskaper inom ledarskap har han en förmåga att både leda och coacha andra människor till att uppnå sin fulla potential.

Bokningsbart den 17 augusti 2019

LIVE, LOVE & EAT

Hitta din inre GASTRONOM och GLÄDJEKÄLLA!

Genom stillhet hjälper vi kroppen att återhämta sig och våra sinnen att bli kraftfullare.
Vill du få en paus på att tänka, prestera och vara duktig då är detta rätta helg för dig. Vi lämnar hjärnan och prestationsprinsessan hemma för att bara vara oss själva för en stund och njuta av nya upplevelser, oss själva, god mat i sköna och rofyllda miljöer. Vi kommer att växla från stillhet och rörelse från återhämtning till energi från yin till yang. Vi testar att släppa taget och allt är okej. Du behöver inte någonting denna helg bara vara i det du är i. Du gör allt och alla rörelser helt efter din egna förmåga och behov för dagen. Du får möjlighet att uttrycka dig helt fritt genom intuitiv dans, målning och skrift. För dig som vill testa något nytt och hitta din inspiration och glädje. Dansa järnet för att sedan landa i lugnet. Att måla, skvätta och leka med färg helt efter känsla utan att tänka.

Om Anneli Hallberg:
Att skapa är att leka för Anneli och lek gör henne glad! Meditation och yinyoga är två verktyg för henne att stanna upp och känna klart och känna efter. Anneli är utbildad hälsopedagog med fil kand. i kostvetenskap, fystränare, globalyogalärare, yinyogalärare och hundterapiförare. Hon har även en bakgrund som kock och matinspiratör.

Bokningsbart från den 7 september 2019

Sviten
Minisviten
Deluxe
Dubbelrum
Familjerum
Enkelrum
Sviten

Vår smakfullt inredda svit har balkong med ljuvlig utsikt över Hjälmaren. Det finns en sittgrupp där ni kan sitta och mysa, njuta av en god bok och kanske skåla i något gott från minibaren.

Badrummet har en öppen del som gör att du från badkaret kan se på tv. Här finns dessutom både badkar och dusch.

Sviten har självklart wifi, tv, hårtork, kaffe/te och minibar.

Minisviten

Minisviten är smakfullt inredd och har balkong med härlig utsikt över Hjälmaren. Ni har en liten sittgrupp där ni kan sitta och prata, läsa eller bara njuta av att vara här. Det finns även plats för en extrasäng.

Minisviten har självklart wifi, tv, hårtork, kaffe/te och minibar.

Deluxe

Våra deluxerum är smakfullt och personligt inredda. Alla rummen har en egen terrass med sittgrupp och utsikt över vårt relaxområde. De bekväma sängarna kan enkelt placeras ihop eller isär.

Alla rum har självklart wifi, tv, hårtork, kaffe/te och minibar.

Dubbelrum

Våra dubbel- och enkelrum är smakfullt och personligt inredda. Rummen ligger runt en mysig innergård med fruktträd och sittgrupper. De bekväma sängarna kan enkelt placeras ihop eller isär.

Alla rum har självklart wifi, tv, hårtork, kaffe/te och minibar.

Familjerum

Vårt ljusa och rymliga familjerum är tillgänglighetsanpassat och fungerar därför bra för dig som har eller reser med någon som har ett funktionshinder. Förutom dubbelsängen finns en bäddsoffa med plats för två personer. Är ni fler i familjen? Från familjerummet finns möjlighet att (via låsbar dörr) gå direkt till rummet intill.

Familjerummet har självklart wifi, tv, hårtork, kaffe/te och minibar.

Enkelrum

Våra enkelrum är smakfullt och personligt inredda. Rummen ligger runt en mysig innergård med fruktträd och sittgrupper.

Alla rum har självklart wifi, tv, hårtork, kaffe/te och minibar.