Övernattning

Övernattning

Att vakna till vågskvalp och veta att en ljuvlig frukost väntar på dig. Att ta en morgonpromenad längs stranden, in i skogen och tillbaka. Det är morgon på Katrinelund.

upptäck mer
Kontakta oss och boka

Öppet alla dagar för bokning.

Gästgiveripaket

Ta paus från vardagen!

När du väljer vårt gästgiveripaket får du njuta av en avkopplande övernattning i ett av våra mysiga rum. På kvällen serveras en fantastisk 5-rätters middag, tillagad med kärlek och ärlighet av råvaror från små och medvetna producenter. Frukosten är också den något utöver det vanliga, med noga utvalda charkuterier, hembakat bröd, egen sylt och marmelad, nygräddade våfflor m.m.

I priset ingår en 5-rätters meny lagad av säsongens bästa råvaror, del i dubbelrum, frukost och en alldeles underbar miljö vid Hjälmarens strand.

Bokningsbart från den 8 jan–20 juni 2019
Bokningsbart från den 3 sept–29 nov 2019

Gourmetpaket

En modern matupplevelse

Du som vill njuta lite extra av vår matlagning ska förstås boka vårt gourmetpaket. Då serverar vi en magisk 7-rätters middag med ljuvliga smakkombinationer. Natten tillbringar du i ett av våra smakfullt inredda dubbelrum, med Hjälmaren som (nästan) närmsta granne. Frukosten är också den något utöver det vanliga, med noga utvalda charkuterier, hembakat bröd, egen sylt och marmelad, nygräddade våfflor m.m.

I priset ingår bubbel och choklad på rummet, en 7-rätters meny lagad av säsongens bästa råvaror som avnjuts på Gästgiveriet, del i dubbelrum, frukost och en alldeles underbar miljö vid Hjälmarens strand.

Bokningsbart från den 8 jan–20 juni 2019
Bokningsbart från den 3 sept–29 nov 2019

Relaxpaket

Koppla av en stund!

När du väljer vårt relaxpaket får du njuta i vår helt nya relaxavdelningen. Här finns pool, bubbelpooler, gym och bastu. På kvällen serveras en fantastisk 5-rätters middag, tillagad med kärlek och ärlighet av råvaror från små och medvetna producenter. Frukosten är också den något utöver det vanliga, med noga utvalda charkuterier, hembakat bröd, egen sylt och marmelad, nygräddade våfflor m.m.

I priset ingår tillgång till vår relaxavdelning, en 5-rätters meny lagad av säsongens bästa råvaror, del i dubbelrum, frukost och en alldeles underbar miljö vid Hjälmarens strand.

Bokningsbart från den 8 jan–20 juni 2019
Bokningsbart från den 3 sept–29 nov 2019

Kärlekspaket

Glöm inte kärleken!

En mer romantisk miljö än Katrinelund är svår att hitta. Ta med dig kärleken hit och börja en magisk vistelse med bubbel och choklad på rummet. Bubbla vidare i vår nya relaxavdelning – med stor utomhuspool, bubbelpooler och bastu, innan det är dags att njuta av en fantastisk 5-rätters middag. Dagen efter väntar frukost med noga utvalda charkuterier, hembakat bröd, egen sylt och marmelad, nygräddade våfflor m.m.

I priset ingår bubbel och choklad på rummet vid ankomst, tillgång till vår nya relaxavdelning,  en 5-rätters meny lagad av säsongens bästa råvaror, del i dubbelrum, frukost och en alldeles underbar miljö vid Hjälmarens strand.

Bokningsbart från den 8 jan–20 juni 2019
Bokningsbart från den 3 sept–29 nov 2019

Julbordspaket

Njut av julen som den ska vara!

När du väljer vårt julbordspaket får du ta del av ett julbord med både traditionella och nya smaker som ger er julefrid. Efter en avkopplande övernattning i ett av våra mysiga rum serveras en underbar frukost som också den är något utöver det vanliga, med noga utvalda charkuterier, hembakat bröd, egen sylt och marmelad, nygräddade våfflor m.m.

I priset ingår en julbord, logi, frukost och en alldeles underbar miljö vid Hjälmarens strand.

Pris: från 1 650 kr/person

Bokningsbart från den 23 november till den 21 december 2018

Nyårspaket

Skåla in det nya året tillsammans med oss!

En mer romantisk miljö än Katrinelund är svår att hitta. Ta med dig kärleken hit och fira in det nya året tillsammans med oss. Denna magisk vistelse börjar med bubbel och snittar vid ankomst. Bubbla vidare i vår relaxavdelning, innan det är dags att njuta av en fantastisk nyårssupé. Tolvslaget firar vi med bubbel och efterföljande vickning. Dagen efter väntar en härlig brunch med noga utvalda charkuterier, hembakat bröd, egen sylt och marmelad, nygräddade våfflor m.m.

I priset ingår bubbel och snittar vid ankomst, tillgång till vår relaxavdelning, en härlig nyårssupé lagad av säsongens bästa råvaror, champagne, vickning, brunch och en alldeles underbar miljö vid Hjälmarens strand.

Pris: från 3 115 kr/person

Walk on water

Livskvalitet på Hjälmaren!

Njut av en underbar långfärdstur på Hjälmaren tillsammans med vår guide! Koppla sedan av på vår relaxavdelning och avrunda kvällen med att tillfredsställa smaklökarna genom kökets fantastiska gastronomi.

I paketet ingår en tur på Hjälmaren med guide, tillgång till relaxavdelningen, 5-rätters middag lagad av säsongens bästa råvaror, del i dubbelrum, frukost och en alldeles underbar miljö vid Hjälmarens strand.

Pris: från 2 900 kr/person

Utrustning finns att hyra av oss.

Bokningsbart så länge isen ligger på Hjälmaren 2019

Sviten
Minisviten
Deluxe
Dubbelrum
Familjerum
Enkelrum
Sviten

Vår smakfullt inredda svit har balkong med ljuvlig utsikt över Hjälmaren. Det finns en sittgrupp där ni kan sitta och mysa, njuta av en god bok och kanske skåla i något gott från minibaren.

Badrummet har en öppen del som gör att du från badkaret kan se på tv. Här finns dessutom både badkar och dusch.

Sviten har självklart wifi, tv, hårtork, kaffe/te och minibar.

Minisviten

Minisviten är smakfullt inredd och har balkong med härlig utsikt över Hjälmaren. Ni har en liten sittgrupp där ni kan sitta och prata, läsa eller bara njuta av att vara här. Det finns även plats för en extrasäng.

Minisviten har självklart wifi, tv, hårtork, kaffe/te och minibar.

Deluxe

Våra deluxerum är smakfullt och personligt inredda. Alla rummen har en egen terrass med sittgrupp och utsikt över vårt relaxområde. De bekväma sängarna kan enkelt placeras ihop eller isär.

Alla rum har självklart wifi, tv, hårtork, kaffe/te och minibar.

Dubbelrum

Våra dubbel- och enkelrum är smakfullt och personligt inredda. Rummen ligger runt en mysig innergård med fruktträd och sittgrupper. De bekväma sängarna kan enkelt placeras ihop eller isär.

Alla rum har självklart wifi, tv, hårtork, kaffe/te och minibar.

Familjerum

Vårt ljusa och rymliga familjerum är tillgänglighetsanpassat och fungerar därför bra för dig som har eller reser med någon som har ett funktionshinder. Förutom dubbelsängen finns en bäddsoffa med plats för två personer. Är ni fler i familjen? Från familjerummet finns möjlighet att (via låsbar dörr) gå direkt till rummet intill.

Familjerummet har självklart wifi, tv, hårtork, kaffe/te och minibar.

Enkelrum

Våra enkelrum är smakfullt och personligt inredda. Rummen ligger runt en mysig innergård med fruktträd och sittgrupper.

Alla rum har självklart wifi, tv, hårtork, kaffe/te och minibar.