Mat & dryck
Vi är lyckligt lottade på Katrinelund som har fantastiska råvaror och människor som odlar precis utanför vår dörr. Marken, skogen och sjön inspirerar oss dagligen.
MAKRILL rödbetor, inlagda svarta vinbär & sesam. Gästgiveriet sensommar
ZUCCHINI lammbog, kantareller & sommartyffel. Gästgiveriet september
TOMATER algbakad gös & portlak. Gästgiveriet sensommar
HALLON häggblom & smördeg. Gästgiveriet sensommar
BLÅBÄR gransorbet & fryst getyoghurt. Gästgiveriet höst
GURKA hjälmargös & ensmör.Gästgiveriet
ROTSELLERI bläckfisk, sesam & libbsticka. Gästgiveriet februari
ODLAD SVAMP buljong, kål & bakat ägg. Gästgiveriet Februari
GÖS långbakad rödbeta, musslor & rökt fläsk. Gästgiveriet februari
Löktarte till 6 årig ko.
6-ÅRIGKO löktarte, Svea, tryffel & fermenterad ramslök. Gästgiveriet februari
Vahlrona choklad med rostade hasselnötter och blodapelsinskal.
GOD CHOKLAD hasselnötskaka & blodapelsinsorbet. Gästgiveriet februari
RÅG surdegpannkaka, lönnsirap & gräddfilsorbet. Gästgiveriet februari
Hummer från västkusten. höst/vinter
Hummer & majs, Gästgiveriet oktober
Smörbakad hummer, Gästgiveriet oktober
Jordärtskocka, Hjälmargös & purjolök, Gästgiveriet november
Kål, svamp & tryffel, Gästgiveriet november
Kål, svamp & tryffel, Gästgiveriet november
Lamm, pumpa & kål, konferenslunch Gästgiveriet november
Äpple, rosmarinkaramell & smördeg, Gästgiveriet oktober
Choklad & havtorn, Gästgiveiet november
Rotselleri, hjort & päron. Gästgiveriet oktober
Ämnesgurka & grillad makrill. Gästgiveriet juni
Hjälmargös med ärtor & Karintorpstomater, Sjökrogen juni
Jordgubbar, häggblomma & mjölk från Ällmora mejeri. Gästgiveriet juni
Rabarber & bovetetaco, gästgiveriet maj
Lök & stut från Göksholm. Gästgiveriet feb-maj
Vit sparris & lamm från Jannelunds gård. Gästgiveriet april
ramslökspesto, brässerad lammlägg & sparrisbitar gömmer sig under täcket.
Hjälmargös & sparris från Pålsboda, gästgiveriet maj-juni
Kål & Hjälmargös.Gästgiveriet jan-april
Ingrid-Marie & pilgrimsmussla från Hitra. Gästgiveriet jan-mars
Jordärtsskocka & getyogurt från Dalspira. Gästgiveriet feb-maj
Gösburgare, aioli, picklad kålrabbi. Sjökrogen
Nypotatis & fläder från bakgården, gästgiveriet juni
Ljumma betor från Hjälmarsholm, Labneh & hallon. Sjökrogen juni
Morot & Anka från Munka-Ljungby. Gästgiveriet jan-mars
